بهگزارش میراثآریا، امروز ۲۷ اسفندماه، نشست ستاد امربهمعروف و نهی از منکر ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان با حضور امیر کرمزاده مدیرکل میراثفرهنگی استان، حجتالاسلام محسن مظاهری دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان و سایر اعضا با موضوع ستاد نوروزی برگزار شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان در این نشست گفت: امروز شرایط سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور چنان درهمتنیده شده که در بسیاری از اوقات دشمنان این مردم و انقلاب سعی میکنند با القای مشکلات فراوان به مردم، آنها را از آینده میهن مایوس کنند.
کرمزاده ادامه داد: تجربه سه سال گذشته و تقارن بهار قرآن و طبیعت نشان داد که این دو مقوله مهم فرهنگی و مذهبی نهتنها با یکدیگر مغایرت ندارند، بلکه در راستای یکدیگر به امتداد حیات فرهنگی و تمدنی این ملت بزرگ منجر شدهاند.
او افزود: همزمان با فرارسیدن نوروز و تقارن میمون و مبارک آن با ماه مبارک رمضان، تلاش میکنیم تا معنویت بهار قران و نشاط نوروزی در سراسر استان اصفهان به نحوی حاکم شود تا مردم و گردشگران از مواهب آن به یکسان بهرهمند شوند.
حجتالاسلام محسن مظاهری دبیر ستاد امربهمعروف و نهی از منکر استان اصفهان نیز گفت: تردیدی نداریم که مدیرکل و همکاران ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اصفهان تاکنون اهتمام ویژه به امر حجاب و عفاف داشتهاند، لذا ضمن تشکر از تلاشهای این بزرگواران امید داریم تا نشاط نوروزی در کنار رعایت شئونات دین مبین اسلام بتواند نوروزی بانشاط و خاطرهانگیز را برای هموطنان فراهم سازد، زیرا ما معتقدیم اسلام دینی است که سفر را به همگان توصیه کرده است، لذا همه باید تلاش کنیم تا ارزشها و سنتهای اصیل ایرانی و اسلامی به گردشگران در ایام نوروز بهخوبی معرفی شود.
انتهای پیام/

نظر شما